Le Restaurant L'Auberge a Chambesy près de genève

Restaurant’s Menu at l’Auberge in Chambesy

Logo restaurant L'Auberge de Chambesy au bord du lac de Genève
Réserver notre salle privee pour votres business lunch ou votre diner prive au restaurant l auberge a chambesy suisse

Discover the restaurant’s menu made of recipes made with local products

Since 2016, our chef Adrien Imesch and his team have been offering you a homemade cuisine made with Geneva recipes. Every morning, fresh produce is selected from the stalls of local producers and traders.

We work the products according to the seasons and avoid those of importation, thus guaranteeing an optimal quality.

The Catering

Rewarded by a 12/20 by the guide Gault & Millau 2019,the restaurant l’Auberge in Chambesy, the menus are created with imagination and taking into account the seasons, transforming nostalgic flavours into something entirely new.

We use high quality ingredients, from local suppliers (GRTA) in whom we have confidence and prepared with unique cooking methods.

SUGGESTION APERITIVES

Ardoise de charcuterie suisses
ou
Ardoise de charcuterie et fromages suisses

CHF. 25.-

Kids Menu

Plat au choix Carte des gastronomes
+
boule de glace et un verre de sirop au choix

CHF. 15.-

Starter of the day  + Main Course of the day
+ Dessert of the day

CHF.  26.-

Starter of the day + Main course of the day
or
Main course of the day + Dessert du jour 

CHF.  24.-

Main course of the day

 

CHF. 19.-

Salade verte

CHF. 6.-

Ceviche de saumon suisse, saladine et vinaigrette au citron vert

CHF. 19.-

Accras de légumes de saison et salade de fenouil à l’absinthe genevoise

CHF. 16.-

Tarte fine de topinambours au lard valaisan et oeuf parfait

CHF 17.-

Mini-Malakoff et salade verte

 CHF. 15.-/29.-

Tartare de boeuf, toasts et salade verte

CHF. 16.-

Mille-feuille de foie gras aux poires et porto, toasts briochés

CHF 21.-

Filets de perches beurre meunière, pommes allumettes et salade verte*

CHF. 33.–/39.-

Dos de cabillaud Skrei snacké, écume de céleri et pomme verte,
écrasée de pommes de terre aux herbes

CHF. 36.-

Poitrine de porc confite à la bière, polenta crémeuse et légumes de saison

CHF. 36.-

Pavé de boeuf, sauce au chocolat pimentée, pommes paillasson aux légumes

CHF. 40.-

Souris d’agneau de 12h au vin rouge genevois, polenta crémeuse et carottes fanes

CHF. 38.-

Risotto au vacherin Mont d’Or 26.-

CHF. 26.-

Fricassée de volaille aux écrevisses du lac, écrasée de pommes de terre
et poireaux fondants

CHF. 35.-

Tartare de boeuf, toasts,
frites et salade verte*

CHF. 30.–/36.-

 

Mouse au chocolat Favarger ( Chocolat noir 66%)

CHF. 10.-

Café Gourmand*

CHF. 12.-

La palette de glaces et sorbets de notre maître glacier Bougainvillier

CHF. 12.-

Tiramisu à l’orange sanguine 10.-

CHF. 10.-

Parfait glacé à l’absinthe de Monsieur Wanner
(Produits GRTA*)

CHF. 12.-

Tarte du jour

CHF. 6.50

Assiette de fromages suisses

CHF. 10.-

MENUS

SUGGESTION APERITIVES

Ardoise de charcuterie suisses
ou
Ardoise de charcuterie et fromages suisses

CHF. 25.-

Kids Menu

Plat au choix Carte des gastronomes
+
boule de glace et un verre de sirop au choix

CHF. 15.-

Starter of the day  + Main Course of the day
+ Dessert of the day

CHF.  26.-

Starter of the day + Main course of the day
or
Main course of the day + Dessert du jour 

CHF.  24.-

Main course of the day

 

CHF. 19.-

STARTERS

Salade verte

CHF. 6.-

Ceviche de saumon suisse, saladine et vinaigrette au citron vert

CHF. 19.-

Accras de légumes de saison et salade de fenouil à l’absinthe genevoise

CHF. 16.-

Tarte fine de topinambours au lard valaisan et oeuf parfait

CHF 17.-

Mini-Malakoff et salade verte

 CHF. 15.-/29.-

Tartare de boeuf, toasts et salade verte

CHF. 16.-

Mille-feuille de foie gras aux poires et porto, toasts briochés

CHF 21.-

MAIN COURSES

Filets de perches beurre meunière, pommes allumettes et salade verte*

CHF. 33.–/39.-

Dos de cabillaud Skrei snacké, écume de céleri et pomme verte,
écrasée de pommes de terre aux herbes

CHF. 36.-

Poitrine de porc confite à la bière, polenta crémeuse et légumes de saison

CHF. 36.-

Pavé de boeuf, sauce au chocolat pimentée, pommes paillasson aux légumes

CHF. 40.-

Souris d’agneau de 12h au vin rouge genevois, polenta crémeuse et carottes fanes

CHF. 38.-

Risotto au vacherin Mont d’Or 26.-

CHF. 26.-

Fricassée de volaille aux écrevisses du lac, écrasée de pommes de terre
et poireaux fondants

CHF. 35.-

Tartare de boeuf, toasts,
frites et salade verte*

CHF. 30.–/36.-

 

DESSERTS

Mouse au chocolat Favarger ( Chocolat noir 66%)

CHF. 10.-

Café Gourmand*

CHF. 12.-

La palette de glaces et sorbets de notre maître glacier Bougainvillier

CHF. 12.-

Tiramisu à l’orange sanguine 10.-

CHF. 10.-

Parfait glacé à l’absinthe de Monsieur Wanner
(Produits GRTA*)

CHF. 12.-

Tarte du jour

CHF. 6.50

Assiette de fromages suisses

CHF. 10.-

Whatever your needs, Restaurant l’Auberge is the ideal place to celebrate a birthday, a baby shower, an engagement, a wedding or intimate celebrations, it can create the ideal setting for any occasion.

Perfect for morning meetings, business breakfasts, business lunches, refined dinners or corporate events, the Auberge restaurant offers a private dining room, completely renovated.

Come and discover an island of serenity, a restaurant in the heart of Chambesy, a few steps from the beach of Pregny Chambesy. In this quiet and warm place, you will discover a menu elaborated from quality and seasonal products, a generous and authentic cuisine that will be accompanied by our selection of wines.

L’Auberge by EHG, is a restaurant in chambesy where you can enjoy our large, calm and green terrace for lunch and dinner.

We believe that the attention to detail makes the big difference between the ordinary and the extraordinary. Whatever your needs, we strive to meet them with expertise, dedication and hospitality in everything we do.

The Auberge de Chambésy restaurant is one of the application restaurants of the Hotel Management School of Geneva where you will be served by the students of the Ecole Hôtelière supervised by professionals.

Restaurant a Chambesy - Restaurant l'Auberge a Pregny Chambesy Geneve

RESTAURANT L’AUBERGE IN DETAILS

  • Breakfast :
    • Open from 7:30 am to 12:00 pm from Tuesday to Sunday.
  • Lunch :
    • Open from 12h00 to 14h00 from Tuesday to Sunday. (Last order taken at 1:45 pm)
  • Dinner :
    • Open from 19:00 to 22:00 hours from Tuesday to Saturday. (Last order taken at 9:00 pm)
  • Good to know :
    • Private parking.
    • Chambésy station 5 minutes walk away
    • Flowered and shaded terrace.
    • Renovated banquet room. (max. capacity 30 people)
    • Open on Sunday noon.
    • 3 minutes by bus (n°20) from the Palais des Nations

ENJOY THE RESTAURANT’S MENU AT L’AUBERGE IN CHAMBESY | INFORMATION

Valentino Usai du Restaurant l'Auberge a ChambesyValentino Usai 
Restaurant Manager
Restaurant l’Auberge à Chambesy
Chemin des Cornillons 4,
CH -1292 Chambésy
GPS : 46.243155, 6.146630
Tél : +41 22 758 80 94

EHG